Взаємодопомога та передача досвіду: ключ до розвитку нового покоління офіцерів.

Взаємодопомога та передача досвіду: ключ до розвитку нового покоління офіцерів.
Минулого тижня мав за честь провести зустіріч з курсантами ВВНЗ міста Києва, про що писав раніше. По результату зустрічі мною було прийняте рішення організувати та провести курси з вогневої підготовки та тактичної медецини для курсантів командою інструкторів PSDinfo.

Світ невпинно змінюється та стає все менш стабільним, передача знань та досвіду від одного покоління до іншого стає основоположним каменем прогресу. Нещодавній досвід підготовки курсантів командою ветеранів інструкторської групи PSDinfo, які асимілюють важливі уроки вогневої та тактичної медицини, ілюструє що в цьому є значна необхідність та потреба.

Адже ми ветерани маємо досвід, і наш обовязок передавати його підростаючому поколінню на всіх рівнях.

  • "Освіта – це найпотужніша зброя, яку можна використати для зміни світу," - Нельсон Мандела.

В контексті військової підготовки, ця освіта не обмежується лише академічними знаннями, вона охоплює передачу нових методик підготовки, власного бойового досвіду, життєвих уроків, етики та лідерських якостей, які є життєво важливими на полі бою та поза ним.

Всі курсанти є підписниками різних військових спільнот, і в першу чергу є учасниками спільноти PSDinfo, які вірять в ідеї та цінності спільноти. Чесність, відданість своєму ремеслу, взаємодопомога та професіоналізм.

Молодь, це наше покоління надії та основа нашої країни, вони натхненні відданістю та професіоналізмом своїх наставників, це військові спільноти, бойові побратими діячих бойових підрозділів на фронті, ветерани та діючі кадрові сержанти та офіцери які йдуть шляхом професіоналізму військового ремесла вже більше десятиліття.

Курсанти розуміють та вивчають не лише базові аспекти служби, але й аналізують та вивчають зміни на полі бою, тактики дій противника, впровадження нових технологій на полі бою.

Прогресу та майстерності можна досягти тільки тоді, коли ми підтримуємо один одного, не зважаючи на незначні розбіжності, на користь спільних цілей та ідей.

По закінченню курсу, ми провели дебріф, поговорили про важливість служіння та захисту нашого народу та країни, всі курснати отримали подарунки. Це були книги, патчі PSDinfo, та подарунки від магазину ІБІС у вигляді Ножів та подарункових сертифікатів, за що їм окрема подяка.

PSDinfo - Бути Професіоналом!